Dienstverlening

Wij werken met veel liefde en plezier voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, (eenmanszaken, VOFís en BVís) werkzaam in zeer uiteenlopende bedrijfstakken. Ook mogen wij verenigingen, stichtingen en particulieren tot onze klanten rekenen. Veel facetten waarmee een organisatie te maken krijgt in de dagelijkse bedrijfsvoering, hebben wij (minmaal) al een keer voorbij zien komen. Voor vragen die wijzelf niet (volledig) kunnen beantwoorden, huren wij vertrouwde relaties van ons in. Behalve de vanzelfsprekende hoge kwaliteit en professionele dienstverlening, onderscheiden wij ons van andere kantoren op de volgende punten:
  • Maatwerk: ieder bedrijf is uniek en heeft daarom recht op een passende dienstverlening. De wensen van onze klanten zijn voor ons maatgevend.
  • Persoonlijke en informele benadering: mede dankzij de omvang van onze organisatie (klein en hecht team), kennen wij onze klanten goed en zijn wij volledig op de hoogte van alle ins en outs. Door deze bekendheid met elkaar wordt formeel al snel informeel.
  • Laagdrempeligheid: klanten zijn altijd welkom op ons kantoor, met of zonder afspraak.
  • Betrokkenheid: de wijze waarop en de inzet waarmee wij de werkzaamheden voor onze klanten uitvoeren, is alsof wij bezig zijn voor onze eigen onderneming.
<body> <H1> </h1> </td> </tr> </table> </body>